«

»

jun 09

Kobling av blogger mot enhver nyhet

Tenkte jeg skulle skrive litt om enkelte bloggere som på død og liv er så pr-kåte at de kobler sine innlegg om nær sagt enhver nyhet.

Se bare på denne nyheten fra VG og  Dagbladet i dag.

Sammenfattet dreier det seg om en tragisk ulykke hvor en 17-år gammel jente på sykkel ble påkjørt av en lastebil.

Jeg vet ikke om bloggene under atikkelen fortsatt er aktive, men der er det koblet blogger som omhandler aggresive tungtransportsjåfører og hvordan buss-sjåfører leker med folks liv! Ingen av disse handler om selve artiklelen men går i store trekk ut på å kritisere noen få yrkesutøvere for måten de gjør jobben sin på.

La gå. Mange av de omtalte burde nok aldri hatt førerkort for store doninger, men å koble et generelt innlegg opp mot denne tragedien jeg linker til ovenfor er å gå alt for langt. Tenk bare på sjåføren som nå sitter å fortviler over å ha medvirket til en ung jentes død. Han gjorde det helt sikkert ikke med vilje! Med bakgrunn i førstnevnte blogginnlegg så skyldes det hans aggressivitet!

Og hva har buss-sjåførenes tidspress og bruk av mobil å gjøre med ulykken?

Jeg synes det er forferdelig leit at nettaviser slipper til bloggere uten sensur. Ja til ytringsfrihet såklart, men ikke når det går på bekostning av pårørende og parter i en sak! Så mye tjener man ikke på annonseinntekter i bloggen sin at det er verdt det!

Share

1 comment

  1. vaarloek

    jepp, fryktelig irriterende.

Kommentarer er avslått.

%d bloggere liker dette: