«

»

mai 11

Terrorsaken i media

Kjenner jeg begynner å bli skikkelig lei medias dekning av terrorsaken. Det er jo ikke mulig å åpne ei avis nå uten å få slengt hver minste detalj om hva som ble gjort, tenkt og sagt den 22.07.2011. Jeg synes oppriktig synd på de som faktisk ble rammet, og som i dag sliter såpass at de ønsker distanse.

Ikke misforstå; det er viktig å finne ut hva som skjedde, men det får da være måte på! Det er ikke tvil om at tiltalte gjorde det han gjorde, så da er det klinkende likegyldig hva han spiste til frokost. De som ønsker å vite alt skal selvsagt få det, men kanskje på et eget nettsted for å snakke om nettbaserte media. Jeg tror det gjør noe negativt med oss alle å hver eneste dag bli påminnet og opplyst om grufullheten. 

Jeg mener media langt på vei løper tiltaltes ærend. Det beste hadde vært å tie han ihjel.

Jeg håper det blir en grundig gjennomgang etterpå over medias håndtering av saken.

Share
%d bloggere liker dette: