«

»

okt 21

Skattelistene er her!

I år – som i fjor og årene før der – har vi mennesker en spesiell trang til å se hva naboen har av inntekt. Antagelig fordi vi liker å føle oss misunnelig på noen – evt. heve oss over og få bekreftet at det er Janteloven som rår.

Den store forskjellen i år, er at media ikke lenger kan lage søkbare lister. Det ser ut for å bli respektert i det store og hele – men herrejerremia så mange artikler som produseres om temaet! I sted var både VG og Dagbladets forsider fyllt til randen av artikler om hvor mye kjendiser tjener.

Men jeg reagerer på en ting VG, og det er publiseringen av de som jobber med terrorsaken tjener. Var det virkelig nødvendig? Hva var hensikten? La de nå få jobbe i fred uten forstyrrelser av den typen. De gjør en svært viktig jobb – kanskje den viktigste siden rettoppgjøret mot landssvikerne etter krigen.

Share
%d bloggere liker dette: