«

»

jan 03

Kjøpspress før prøveperioden er ferdig

Som mangeårig datafreak, har jeg fram til nylig satset på å laste ned fra ymse torrent-sider når jeg "behøvde" en applikasjon eller hadde lyst på et nytt spill. Det var nok først og fremst fordi alt var så dyrt på den tida – eller heller det at jeg ikke hadde råd til det. Etterhvert som økonomien har blitt bedre, har jeg faktisk lyst til å eie programmene som jeg bruker.

Heldigvis finnes det ofte demo-utgaver av programmene som gjør det mulig å teste det ut før man kjøper. Imidlertid er det også ofte slik at man må først registrere seg med navn og epost før man i det hele tatt får startet opp demoen. Resultatet er igjen ofte at man blir sittende å motta mail på mail om man snart er klar for å kjøpe – og det LENGE før prøveperioden er over.

Begynner å bli mektig lei av sånt. Softwaretilbyderne tror jo tydeligvis de er de flotteste og mest unike i hele verden som gir meg sjansen til å teste ut deres produkt. Selv etter flere år fortsetter de "maset". Hvis man da ikke kjøper; hvor BLIR det av de opplysningene som man måtte ut med?

Begynner å lure på om jeg skal opprette en fake epostadresse til slikt formål… Helt sikker er jeg i allefall på at jeg ikke ALDRI kjøper et produkt hos masekopper!

Share
%d bloggere liker dette: