«

»

aug 02

Hjemme!

Ja da sitter jeg endelig hjemme i barndomshjemmet mitt igjen. Ett år har gått fort siden forrige sommer. Tiden går også veldig fort når jeg er her, og det er trist å tenke på. Det er rart med det, men jo flere år som går jo dessto mer savner jeg denne plassen!

Føler jeg har sett nok av verden utenfor Laksøybygda nå, og skulle gjerne ha flyttet permanent oppover igjen, men først må det finnes jobb – både for meg og Jorunn – og jobber vokser ikke på trær her oppe. Det kommer en dag da jeg er nødt til å flytte tilbake, men jeg kan ikke tenke på det selv om det er en ganske romantisk tanke i grunnen.

Har vært ute å fotografert naturen litt nå. Den er veldig spesiell her oppe og unik den jeg har på Nøtterøy. Alt er så rolig! Ikke en bil å høre og man får virkelig mulighet til å «finne seg sjæl» som Finn Kalvik synger.

Siden jeg flytta har det kommet bredbånd her oppe også, og det er nok for meg for å holde kontakten med verden utenfor – så er det noen i området som har bruk for en kar m/frue så er det bare å ta kontakt!

Share
%d bloggere liker dette: