«

»

jul 10

Vannkokertrøbbel!

For ca. 2 år siden så vi en vannkoker av alle ting som begge falt pladask for. Den var ganske så uvanlig til vannkoker å være, men akkurat der og da hadde vi andre ting å tenke på og prioritere. Derfor ville vi vente med å kjøpe den.

Her om dagen begynte vi tenke på den igjen, men kunne ikke huske hvor vi hadde sett den! Etter endel tankevirksomhet og leting i ymse kataloger og nettbutikker, fant vi ut at Teknikmagasinet hadde den.

Jorunn og ei venninne dro derfor i går fredag til Sandefjord for å kjøpe den.

Imidlertid ble henrykkelsen av å ha kjøpt kokeren straks gjort til tårer da vi under oppakkingen fant ut at selve kolben manglet i kartongen…. Den hadde tydeligvis vært utpakket kanskje pga. demo eller erstatning for en som hadde gått i stykker, og derfor hadde blitt avglemt.

Typisk det! Ikke at det er så himla langt fra Nøtterøy til Sandefjord, men utrolig surt. Jorunn ringte da sporenstreks til Teknikmagasinet og beklaget seg. På Teknikmagasinet kunne de tilby en kompentasjon på kr 50,- for fadesen. Vi kjørte da nok en tur inn til Sandefjord. Endelig!

Men; midt mellom Sandefjord og Nøtterøy på vei tilbake igjen, så ringte telefonen. Det var Teknikmagasinet. De fortalte at selve bunnplata på kokeren lå igjen i butikken… Er det ikke typisk! Butikkdama visste imidlertid råd; hun og kjæresten skulle dra til Tønsberg på kino fredag kveld og kunne ta med det som manglet.

Derfor var det bare å møte opp utenfor kinoen kl. 21 i går kveld og hente siste rest.

Så nå blir det te i lange baner hos oss 🙂

Tusen takk Teknikmagasinet for en super kundeservice!

For interesserte, så finner dere den her.

Share
%d bloggere liker dette: